FREEWARE VOOR TEKENEN EN 3D

CadStd
Met CadStd is een eenvoudig te leren CAD programma waarmee professionele (mechanische) ontwerpen, huisplannen, blauwdrukken, schema´s en grafieken van hoge kwaliteit kunnen worden gemaakt. De Lite versie is GRATIS en kan om het even welke tekening lezen die door de Proversie wordt gecreëerd. CadStd Lite kan documenten als DXF uitvoeren zodat u uw tekeningen met uw vrienden en met andere CAD programma´s, zoals Autocad, kunt delen.


Cycas CAD programma
Makkelijk te gebruiken interface. Werken in lagen mogelijk. HTML online hulp in het Engels. 2D en 3D tekenen. Oppervlaten berekenen. Enz. Enz.


Gimp - Nederlandstalig
GIMP is een afkorting voor GNU Image Manipulation Program. Het is een vrij gedistribueerd programma voor taken zoals het retoucheren van foto´s, beeld-compositie en beeld authoring. Het heeft veel mogelijkheden. Het kan worden gebruikt als een simpel tekenprogramma, een expert kwaliteit foto retoucheren programma, een online batch processing systeem, een massa productie renderer imago, een beeld formaat converter, enz. GIMP is uitbreidbaar en uitbreidbaar. Het is ontworpen om te worden uitgebreid met plug-ins en uitbreidingen te doen bijna alles. De geavanceerde scripting interface laat alles, van de simpelste taak tot de meest complexe beeldmanipulatie procedures gemakkelijk kan worden geschreven.


KRITA
Krita Desktop is een gratis open source teken, schilder en fotobewerkings applicatie.


Paint.net
Paint.NET is gratis foto-editing software voor computers met Windows. Het beschikt over een innovatieve en intu´tieve gebruikersinterface met ondersteuning voor lagen, onbeperkt ongedaan maken, speciale effecten, en een grote verscheidenheid aan nuttige en krachtige tools. Een actieve en groeiende online community biedt vriendelijke hulp, tutorials, en plugins.


Pixia
Heel mooi fotobewerkings, teken- en schilderprogramma. Goed te gebruiken met een tablet. Dit gratis programma biedt de hobbiist goede mogelijkheden.


SweetHome3D
- Bouw je droomhuis en richt het in! -


Terragen
Met Terragen is het mogelijk om op een eenvoudige manier fotorealistische landschappen te genereren.


Twisted Brush
Heel mooi teken en schilderprogramma. Goed te gebruiken met een tablet. Voor de pro is er een versie met meer mogelijkheden, maar die is niet gratis. Deze gratis versie biedt voor de hobbiist goede mogelijkheden.


VECTR.COM
Heel mooi VECTOR tekenprogramma te gebruiken ONLINE of installeren op je computer.
Perfect voor het maken van o.a. logo´s!
Maak uw eigen grafische ontwerpen.
VECTR is een gratis grafische software gebruikt om vector graphics eenvoudig en intuïtief te maken.
Het is een eenvoudige maar krachtige web en desktop cross-platform tool om uw ontwerpen in de realiteit te brengen.


Meer software op de pagina fotobewerking
Nog meer heel mooie fotobewerkings, teken- en schilderprogrammas op NLSITES.


Kent u een programma dat hier niet mag ontbreken?
Mail ons dan NU
de naam, wat het is en de website!
 
 

SITES MET TEKEN- EN 3D SOFTWARE

Freeware-Grafisch.pagina.nl


Kent u een programma dat hier niet mag ontbreken?
Mail ons dan NU
de naam, wat het is en de website!En hier hebben we nog wat interessante en/of belangrijke links voor u.

Wees voorzichtig op internet! Zorg voor goede beveiliging en meld misbruik.

Andere Snelle Links