PopTray!

DynAdvance Notifier 1.3 - de beste e-mail melder is nu gratis!

Ben je moe van het vele malen per dag controleren van al je e-mailaccounts om te kijken of er nieuwe e-mail is? Dan is hier DynAdvance Notifier, de beste gratis e-mail meldings tool. Het controleert al je Hotmail, Gmail, Yahoo, POP3 of IMAP-accounts op nieuwe e-mail, en vervolgens wordt je onmiddellijk gewaarschuwd als er een nieuwe bericht is en start het bijbehorende e-mailprogramma automatisch als je je e-mail wilt bekijken!
Download DynAdvance Notifier 1.3

Uitleg voor downloaden en installatie van PopTray!

Om het programma te downloaden hoeft u hieronder alleen op 'Download PopTray' te klikken. Er wordt u meteen gevraagd te kiezen voor opslaan of openen. U KIEST OPSLAAN! In het venster Opslaan als moet u nu in de bovenste balk de directory selecteren (of nieuw aanmaken) waar PopTray moet worden opgeslagen. De bestandsnaam laat u onveranderd! Zodra u de file heeft opgeslagen kunt u alle vensters sluiten. Vanuit het Startmenu kiest u nu Uitvoeren. Met de optie Bladeren gaat u naar de directory waar u PopTray heeft opgeslagen. Als u de file genaamd poptray210 in die directory aanklikt komt die in het vakje openen te staan. KLIK nu op OK! Het installatie programma start nu automatisch op en volg de aanwijzingen. Zorg er echter voor dat je bij het venster Select Aditional Tasks, in ieder geval het vinkje vóór Start PopTray every time Windows starts (startup icon) aangevinkt laat!

Download PopTray

Als het programma is geïnstalleerd en opgestart vind je ZOWEL aan de boven, als aan de ZIJKANT tabbladen. Ga nu naar het tabblad Opties aan de ZIJKANT. En selecteer nu de juiste taal.... NEDERLANDS! Nu moet je in het programma je e-mail accounts nog invoeren, selecteer daarvoor aan de ZIJKANT het tabblad Accounts. Klik nu boven in op het GROENE plusje en voer de gegevens van je e-mail accounts in. Als dat klaar is herstart je de computer. Rechts onder in je menubalk staat nu een enveloppe van PopTray en je hoeft nooit meer je mail te controoleren. Zodra er e-mail op de server staat zal het worden gemeld! Bekijk het vervolgens met Poptray op de sever, of start VANUIT PopTray Outlook (expresse) met de optie start e-mail programma. Je kunt vanuit PopTray ook berichten verzenden. Klik maar eens met je rechter muistoets op het envelopje en bekijk alle opties. Met vriendelijke groet, Hans van Assendelft - nlsites.

En hier hebben we nog wat interessante en/of belangrijke links voor u.

Wees voorzichtig op internet! Zorg voor goede beveiliging en meld misbruik.

Andere Snelle Links