ANDERE ONLINE CURSUSSEN

PC Lesjes van Tante Loe


GRATIS CURSUSSEN - LEARNIT
Gratis cursussen in Access 2016,Assertiviteit, Dreamweaver CC Basis, Excel 2007/2013, Facebook Advertizing, Flash, Google AdWords, Google Analytics Basis, HTML en CSS Basis, InDesign CC, InternetMarketing, Leidinggeven, MS Projects 2016 basis, Neurolinguïstisch progarmmeren, omgaan met Agressie en verbaal geweld, Onderhandelen, PHP en MySQL, Persoonlijke effectiviteit, Photoshop CC, Photoshop CS6, Praktische Coachingsactiviteiten, Presenteren, Projectmanagement, Solliciteren, TimeManagement, Vergaderen, verkopen, Word 2013, WordPress, ZoekmachineOptimalisatie


Gratis Cursussen
Gratis cursussen in Computergebruik, Windows (verschillende), Excel, Word, Outlook, Publisher, Powerpoint enz., enz.


Cursusen - PHOTO ACADAMY


Cursus TYPEN door TypelesOnline


Cursus TYPEN door Powertyping


Cursus -WORD-


Verschillende WINDOWS en OFFICE cursussen
 
 

 
 

BESTANDEN

BETEKENIS BESTANDS EXTENSIES & BULK RENAME SOFTWARE & BESTANDEN ZOEKEN


Agent Ransack - Free File Searching Utility
Agent Ransack - Voor het vinden van bestanden die andere zoekmachines missen. Het programma is een gratis 'lite' versie van FileLocator Pro. Het is gratis voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik.


OpenWith
Een bestandsextensie is een toevoeging(extensie) aan het eind van een bestandsnaam die het type bestand identificeerd.
Op deze site vindt u met welk programma een bestand met een bepaalde extensie moet worden geopend.


Door Grafi-Cal
Een bestandsextensie is een toevoeging(extensie) aan het eind van een bestandsnaam die het type bestand identificeerd.


ExtensionInformer - EngelsTalig
Engelstalige site met uitleg van wat alle bestandsextensie (dat zijn de toevoegingen(extensies) aan het eind van een bestandsnaam die het type bestand identificeerd betekenen.


File Renamer Basic
File Renamer is ontwikkeld om eenvoudig en snel meerdere bestanden tegelijk hernoemen. Met dit programma kunt u de naam van hele mappen en submappen van bestanden / Images / foto´s in een keer met een krachtige preview en met meerdere instrumenten aanpassen. Het werd ontworpen om makkelijk te gebruiken maar toch krachtig genoeg om een aantal van de meest complexe taken. File Renamer is ook perfect voor digitale foto´s hernoemen. Selecteer de afbeeldingen die u wilt hernoemen, kiest u de nieuwe bestandsnaam regeling van toepassing, je bent klaar! - Het is zo gemakkelijk!


BulkRenameUtility
Bulk Rename Utility is een gratis programma om bestanden mee te hernoemen. Met Bulk Rename Utility kunt u eenvoudig bestanden en volledige mappen, op basis van uiterst flexibele criteria, hernoemen. Voeg datum / tijd stempels, cijfers vervangen, tekst invoegen, converteren geval, voeg auto-nummers, proces mappen en submappen .... plus nog veel meer!

ANT RENAMER
Met of zonder installatie beschikbaar!
Gratis opensource-programma dat het hernoemen van veel bestanden en mappen eenvoudiger maakt met behulp van gespecificeerde instellingen. Het ondersteunt Unicode-bestandsnamen.En hier hebben we nog wat interessante en/of belangrijke links voor u.

Wees voorzichtig op internet! Zorg voor goede beveiliging en meld misbruik.

Andere Snelle Links