ANTI VIRUS & ANTI SPYWARE

Onlineshop G-DATA

Zorg dat Internet veiliger wordt! Beste volgens consumentenbond! INCLUSIEF KINDERBEVEILIGING! Weet op welke sites ze komen en blokkeert websites waar jij je kinderen niet op wilt hebben! Voor 1,85 per week (59,95 per jaar) beveilig je 3 computers en/of smartphones! Nu doen! Delen svp! En klik dan de link!


* Microsoft Security_essentials *
Download nu probleemloze antivirusbeveiliging van hoge kwaliteit voor uw thuis-pc.


Avira - Duitse degelijkheid!
Avira is als gratis versie verkrijgbaar, en dan bent u uitstekend beveiligd. Maar het kan altijd beter. Tegen een zeer geringe meerprijs kunt u dan Avira Pro aanschaffen. Op de website alle benodigde informatie. Deze software is in gebruik bij de webmaster!
*Ga direct naar de GRATIS versie download pagina.*


Panda Cloud Antivirus
Een groot voordeel van deze GRATIS antivirussoftware is dat er slechts een zeer klein programma wordt geïnstalleerd op uw computer. De rest haalt het programma uit online databases. En zo wordt SNELLE en UP-TO-DATE virusbeveiliging gerealiseerd.


AdAware
Ad-Aware is ontwikkeld om uw systeem te beschermen tegen bekende Data-mining, aggressief adverteren, Parasieten, Scumware, geselecteerde traditionele Trojans, Dialers, Malware, Browser hijackers, en tracking componenten. Simpelweg... Reclame, advertenties en programma´s die informatie van uw systeem naar derden zou kunnen verzenden, wordt opgespoord en kunt u vervolgens makkelijk verwijderen.


ANTI Spyware - **HitmanPro**
Hitman Pro is een alles-in-éénoplossing tegen spyware. Het is een schil voor een aantal gevestigde spyware en adware schoonmaak- en beschermingsprogramma´s. De gebruiker hoeft slechts het bedieningsoppervlak van Hitman Pro te bedienen waarna de externe programma´s automatisch door Hitman Pro worden aangestuurd. Hitman Pro bevat ook een aantal eenvoudige passieve beschermingsopties waarmee het lastiger wordt om wederom door spyware besmet te raken. Hitman Pro is daarom een ideale tool voor iedere computergebruiker.


AntiVir Personal Edition
Gewoon één van de beste (GRATIS voor persoonlijk gebruik!) virus scanners en beschermingsprogramma´s die te vinden is.


AVG Antgivirus
En ook dit is één van de beste (GRATIS voor persoonlijk gebruik!) virus scanners en beschermingsprogramma´s die te vinden is.


ZoneAlarm - FireWall
Dé gratis firewall. De versie voor persoonlijk gebruik kun je gratis downloaden. Doen!
 
 

BACKUP & MAILBACKUP

Easeus - Backup
EaseUS Personal Backup Software - Gratis voor persoonlijk gebruik - Ondersteunt ook ** CLOUD **

GoodSync
** Voorkeur van NLSites! **
GoodSync is zowel Bestand synchronisatie als Back-up van bestands software die automatisch gesynchroniseert
tussen desktops, laptops en externe harde schijven en/of STACK Cloud. NederlandTalig!
Met Goodsync kun je ook Webdav gebruiken, en dat houdt in dat je files naar de STACK cloud kan verzenden.


AutoVer
Open Source! GRATIS. Betrouwbaar. Interessant.
AutoVer is een configureerbare automatische of realtime backup en persoonlijke versiesysteem. Het kan gebruikt worden als een eenvoudige real-time backup of als een complexer, maar transparanter versie controle systeem (zoals een realtime incrementele back-up). De schoonheid van dit systeem is dat zodra je het opzet (dat is extreem simpel) doet het alles. Geen herinnering aan back-up of inchecken of uitzoeken van bestanden. Elke keer dat u een bestand opslaat, wordt het naar uw back-upmap, drive of FTP-server gekopieerd. U kunt bepaalde bestanden bevatten en uitsluiten en de back-ups doorzoeken met de Backup Explorer. Ideaal voor back-up (of op een manier synchroniseren) met uw werk of huisdocumenten om het geheugen te flashen of elke wijziging die u aan uw broncode of beeldbestanden maakt, op te slaan.


FBackup
GRATIS. Betrouwbaar. Eenvoudig.
FBackup is een gratis backup-software voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik. Het beschermt uw belangrijke gegevens door backups te maken naar een USB / Firewire-apparaat, lokale of netwerklocatie. De back-up van uw gegevens, kan zowel gecomprimeerd (met behulp van standaard zip compressie) of als een exacte kopie van de originele bestanden opgeslagen worden.


FreeFileSync - Backup ook naar Cloud!
GRATIS. Betrouwbaar. Eenvoudig.
FreeFileSync is een open source sync tool die ook naar Cloud singroniseert. Fijne backup tool!


Gmail - Upsafe G-Mail Backup Speciaal gratis update prigramma voor uw Gmail, Google en office 365 account!


Gotcha! Backup Utility
GRATIS. Betrouwbaar. Eenvoudig.
Ook zeer geschikt om alles van je oude computer over te zetten naar een nieuwe!


MailStore
MailStore Home stelt u in staat om een backup te maken van al uw e-mail berichten van verschillende e-mailprogramma´s in één veilig archief. Razend snel zoeken, één klik backup, krachtige export- en import optie! Alle informatie van uw e-mailberichten ten alle tijde onder handbereik. Gratis voor één thuisgebruiker.


Comodo
Eenvoudig back-up bestanden ergens op uw PC zetten, Snel herstellen van uw gegevens in geval van dataverlies, Plan wanneer back-ups moeten worden gemaakt, Beveilig uw back-up data met sterke encryptie


DriveImage XML
Een exacte kopie van de harde schijf ,een zogeheten image, is vaak handiger. Windows biedt die functie, maar die backup heeft zijn beperkingen. Drive Image XML is een goed alternatief omdat u hieruit ook losse bestanden kunt terughalen. Maak hiermee regelmatig kopieën van al uw partities en elk computerleed is te verhelpen. Ook geschikt om complete schijven mee te kopiëren naar nieuwe. Een must voor elke pc-gebruiker.


SyncBack Backup
SyncBack Backup is een zeer uitgebreid BackUp programma dat ook uit veel tests als beste tevoorschijn kwam!


Upsafe G-Mail Backup Speciaal gratis update prigramma voor uw Gmail, Google en office 365 account!
 
 

TIPS & TOOLS

Bootdisk.com
Bootdisks voor alle Windowsversies, Drivers, DLL´s, Updates, Netwerken, Bootable CD´s, HOW TO guides for Windows XP, HOW TO guides for DOS, Windows 95, 98


FireWall ZoneAlarm
Dé gratis firewall. De versie voor persoonlijk gebruik kun je gratis downloaden. Doen!


HIBIT UNINSTALLER
Voor het verwijderen van ongewenste software.
** Verwijdert ook hardnekkige restanten! **


UNCHECKY
Word je er ook zo moe van om ongewenste software uit te vinken tijdens installaties?
Heb je tijdens het installeren van software ook wel eens gemerkt dat het installatieprogramma je, koste-wat-kost, ongewenste programma's in de maag wil splitsen? Heb je wel eens een selectievak gemist, en daarna uren besteed aan het verwijderen van adware? Heb je wel eens je browser gestart na een installatie en ontdenkt dat je een nieuwe homepage hebt, een nieuwe zoekmachine of zelfs een andere browser?
Unchecky zorgt er voor dat mogelijk ongewenste programma's van je computer geweerd worden.


** VIRUSTOTAL ** - Extra Veilig internetten!
Gratis app gevonden? Installeren? Upload hem dan eerst naar Virustotal en laat hem scannen. Meerdere waarschuwingen? Installeer de app dan niet!


WINDSCRIBE ** VPN ** -
Surf het internet zo privé als het bedoeld was.
Maak je weleens gebruik van een gratis hotspot in de trein, de snackbar of het koffietentje op de hoek, dan is het verstandig om een vpn te installeren.
10 GB per maand gratis. Maar ook een abbonement is slechts $.49,-- per jaar!
 
 

INLOG- & WACHTWOORD MANAGERS

Access (Wachtwoord) Manager
Met "Access Manager" kunt u al uw wachtwoorden op een veilige manier beheren en opslaan. Wachtwoorden voor toegang tot Websites, PIN-codes, Computer login wachtwoorden, email-wachtwoorden enz. Verdeelt uw wachtwoorden naar type/categorie voor snelle toegankelijheid. Het programma is gemakkelijk in het gebruik en gemaakt naar het uiterlijk van Windows, dus intuïtief. Een optie is het genereren van nieuwe wachtwoorden. Vindt een wachtwoord snel terug door slechts een gedeelte van het woord in te tikken. Het programma gebruikt 2 encryptie-niveaus (ook "blowfish") om uw wachtwoord voor anderen geheim te houden.


Roboform - Gratis Wachtwoord manager en FormulierVuller - Roboform
Dit programma beheert uw wachtwoorden zodat u makkelijk kunt inloggen wanneer een wachtwoord nodig is. Nooit meer naar Wachtwoorden zoeken. Ook online formulieren kunt u er automatisch mee in laten vullen! Deze Webmaster zou niet meer zonder kunnen!


XMarks - Gratis ONLINE Wachtwoord manager - XMarks
Dit programma beheert uw wachtwoorden zodat u makkelijk kunt inloggen wanneer een wachtwoord nodig is. Nooit meer naar Wachtwoorden zoeken. Deze manager slaat uw inloggegevens en wachtwoorden ONLINE op! Dus waar u ook bent, u heeft altijd uw inloggegevens bij de hand!


LastPass - Gratis ONLINE Wachtwoord manager - LastPass
Dit programma beheert uw wachtwoorden zodat u makkelijk kunt inloggen wanneer een wachtwoord nodig is. Nooit meer naar Wachtwoorden zoeken. Deze manager slaat uw inloggegevens en wachtwoorden ONLINE op! Dus waar u ook bent, u heeft altijd uw inloggegevens bij de hand!
 
 

KINDERBEVEILIGING

ConsumentenBond Informatie
Voor kinderen: internetfilter of kinderbrowser


Onlineshop G-DATA

Zorg dat Internet veiliger wordt! Beste volgens consumentenbond! INCLUSIEF KINDERBEVEILIGING! Weet op welke sites ze komen en blokkeert websites waar jij je kinderen niet op wilt hebben! Voor 1,85 per week (59,95 per jaar) beveilig je 3 computers en/of smartphones! Nu doen! Delen svp! En klik dan de link!


ACTIVTRAK
VOOR KINDEREN MET EEN EIGEN COMPUTER
Gratis 3 computers in de gaten houden! Ga naar de website en maak een account aan. Download de software die op de computer moet komen die u in de gaten wilt houden. Stuur het als bijlage in een mail naar die computer en installeer die software daar op. Vanaf nu kunt u op uw eigen computer de computer(s) van uw kinderen in de gaten houden. ENGELSTALIG.


MyBee - Geen filter, een aparte browser.
Gelijk installeren dat MyBee. Dat kan. Nog beter is deze kinderbrowser installeren in een extra Windows-account, een met beperkte rechten. Zo voorkom je dat je kind(eren) per ongeluk je systeem kwetsbaar maken voor aanvallen, of toch met een andere browser het internet op 'racen'.


JouwZoekmachine.nl
Jouw informatie op internet vinden? Jouwzoekmachine.nl doorzoekt geschikte websites voor kinderen en zet de resultaten op leesbaarheid op een rij.


WizeNoze
Een beter internet voor kinderen! Kinderen zoeken al vanaf jonge leeftijd op internet naar informatie, maar lang niet alle informatie die ze vinden is geschikt. WizeNoze heeft de ambitie om het Internet beter te maken voor kinderen. Niet alleen veiliger, maar vooral ook geschikter door de resultaten op leesniveau te tonen.


Wat u verder aan beveiliging voor de kinderen kunt doen vindt door hier te klikken.
 
 

DIVERSEN

Bootdisk.com
Bootdisks voor alle Windowsversies, Drivers, DLL´s, Updates, Netwerken, Bootable CD´s, HOW TO guides for Windows XP, HOW TO guides for DOS, Windows 95, 98


Cryptermite
VEILIG VERSLEUTELD!
Geschikt voor: Windows 7, 8(.1), 10

Goede versleuteling van je gegevens blijft vooralsnog de aangewezen methode om privacygevoelige data af te schermen. Met Cryptermite (portable) kun je zowel bestanden als tekstboodschappen versleutelen. Je bedient de tool vanuit één venster. Hier geef je aan welk bestand of welke tekst je wilt laten versleutelen en met welk encryptie-algoritme (AES (standaard), Serpent, TwoFish, BlowFish of Triple DES). Er is nog een zesde algoritme, RSA, waarvoor je vanuit Cryptermite het nodige sleutelpaar kunt laten genereren. Als je dat zo instelt maakt het programma een exe-bestand van je versleutelde bestand, zodat je Cryptermite niet nodig hebt om het te ontsleutelen. Cryptermite heeft tevens een steganografische module aan boord: hiermee kun je een willekeurig bestand heimelijk in een zelf te kiezen afbeelding stoppen. Ook mogelijk: je start Cryptermite op twee pc´s in een client-server configuratie op en je kunt ´automatisch´ versleutelde berichten naar elkaar sturen.


FireWall ZoneAlarm
Dé gratis firewall. De versie voor persoonlijk gebruik kun je gratis downloaden. Doen!


NetCamStudio
Video beveiliging makkelijk gemaakt. Geschikt voor verschillende typen IP camera´s
Netcam Studio biedt alle mogelijkheden die je mag verwachten van moderne en proffesioneel bewakingssoftware.
Houd uw huis en kantoor op elk gewenst moment in de gaten en blijf op de hoogte van lopende activiteiten via e-mail, sms of op andere manieren.


PC Decrapifier
Verwijdert, na enkele vragen, volautomatisch alle overbodige software van uw computer. Ook alle onzin die ongevraagd mee worden geleverd op uw nieuwe computer!
Versnelt uw systeem in de meeste gevallen aanzienlijk!


Kent u een programma dat hier niet mag ontbreken?
Mail ons dan NU de naam, wat het is en de website!En hier hebben we nog wat interessante en/of belangrijke links voor u.

Wees voorzichtig op internet! Zorg voor goede beveiliging en meld misbruik.

Andere Snelle Links