BEWERKEN & CONVERTEREN

MAGIX

Nieuwe software van de marktleider

MAGIX VIDEO DELUXE 2015 - MAGIX MUSIC MAKER 2015 - MAGIX FOTOSTORY 2015 DELUXE - MAGIX WEB DESIGNER 10


Audacity 1.2.2 Geluid bewerken...
udacity 1.2.2 is een nieuwe stabiele versie van het gratis geluidsbewerkingsprogramma Audacity. Deze vrijgave bevat nieuwe mogelijkheden zoals level meters, multi-bestanden export en lagere latency voor multi-track opname.


Free Hi-Q recorder
GRATIS streaming audio recorder!


Free Studio
Free Studio is een pakket dat bundelt alle (GRATIS) SOFTWARE van DVDVideoSoft om te werken met DVD, video en audio bestanden! Met deze (GRATIS) SOFTWARE kunt u video en audio bestanden converteren tussen verschillende formaten zoals naar iPod, PSP, iPhone, BlackBerry en andere draagbare apparaten, branden en rippen van DVD´s en audio-CD´s, uploaden en downloaden van video´s en muziek op uw computer, iPod, PSP, iPhone en BlackBerry; voeren basiselementen van het editen van audio-en videobestanden.


MP3 en WAV recorder
lles wat je op je computer kunt horen opnemen in MP3 of WAV


Oxelon TURBOCONVERSIE!
onverteert audio en video van en naar ieder gewenst formaat! Twee bestanden downloaden!


TOTAL RECORDER - OPNEMEN VAN STREAMS
Total Recorder is een multifunctionele audio-en videorecorder met vele verschillende montage en geluid verwerkingsmogelijkheden.
Het programma is niet gratis, maar 13,-- voor de Standard Edition is zeker niet teveel!
Total Recorder installeert een softwarematige geluidskaart en levert doordoor uitstekende geluidskwaliteit.


Kent u een programma dat hier niet mag ontbreken?
Mail ons dan NU
de naam, wat het is en de website!
 
 

ORGANISEREN

DiskLib
isclib is een CD collectie organiseerprogramma. Het kan als catalogus van CDs worden gebruikt. Na het creëren van de catalogus, slaat disclib file-, directorynamen, en de boomstructuur op en stelt de gebruiker zo in staat alles te categoriseren. Hierna kunnen CD´s worden doorzocht onder dat ze in de Cd speler zitten. Het programma is ook in staat MP3 files uit te pakken. Eigenschappen - Platform - MS Windows (2K,XP tested) - Filenames van iedere map toe te voegen aan de catalogus (CD, DVD, HDD, floppy, any windows folder tree) - Categoriseren - Zoeken op specificieke categoriën - enz. enz.


TagScanner
agScanner is een multifunctionele programma voor het ordenen en beheren van uw muziekcollectie. Het kan bewerken tags van voornamelijk state-of-the-art audio formaten, hernoem bestanden op basis van de tag-informatie, het genereren van tag-informatie van bestandsnamen, transformaties en uitvoeren van de tekst van de tags en bestandsnamen. Ook u kan krijgen album info via online databases zoals freedb of Amazon. Ondersteunt ID3v1, ID3v2, Vorbis comments, APEv2, WindowsMedia en MP4 (iTunes) tags. Krachtige TAG editor met batch-functies en speciale functies. Playlist maker met mogelijkheid om afspeellijsten exporteren naar HTML of Excel. Eenvoudig te gebruiken interface. Built-in speler. Origine RUSLAND - Engelstalig
 
 

RADIO LUISTEREN EN MAKEN

Maak je eigen radioparogramma
ediaspelers zijn er in overvloed. De meeste spelen alleen nummers achter elkaar af. Zo niet met Caban. Met dit programma kunt u namelijk zelf radiootje spelen (en niet alleen spelen!). Caban bestaat uit vier aparte spelers en in elk daarrvan kunt u een playlist zetten. Uiteraard kan deze bestaan uit mp3'tjes of ogg-bestanden, maar het kunnen ook zelf opgenomen wav'jes zijn. Dit alles mixt u naar wens tot een radioshow die u kunt opnemen en als podcast op een site zetten. Als u wilt koppelt u het programma aan hardwareemixers en met het los te downloaden programma CPS maakt u er zelfs een heuse radiostudio mee.


Nederland FM - RADIO OP JE COMPUTER!!!
een installatie nodig! Klik en luister.


RADIO via INTERNET!
een installatie nodig! Klik en luister.


NEXUSTRADIO - RADIO EN MEER OP JE COMPUTER!!!
ownload en Installeer NexusRadio
LET OP DAT JE AAN HET EINDE DE ASK.COM TOOLBAR NIET MEE INSTALLEERT
Zoeken op genre, artiest, enz. Alleen afspelen wat je lekker vinst om te horen dus.
Ook OPSLAAN behoort tot de mogelijkheden.


RADIO? SURE! - RADIO EN MEER OP JE COMPUTER!!!
e "RadioSure" geeft u de meest vloeiende expirience naar de radio luistert. De hoofdregel is - het moet eenvoudig, betrouwbaar en moet gewoon werken.
Klik hier voor meer informatie
 
 

BRANDEN EN ZO

Burn4Free
urn4Free brandt data (CD en DVD) èn audio van verschillende filetypes zoals WAV, FLAC, WMA, MP3, MP2, MP1 OGG en CDA (dat zijn gewone cd audio tracks)


DVD MAKER
ratis Movie DVD Maker - Geniet van films op groot scherm.
Alles-in-een DVD Authoring Tool brand Video naar DVD in één klik! Copieert DVD, Back-up DVD, en Creëert DVD´s zonder kwaliteitsverlies. Ondersteunt H.264; Films eenvoudig bewerken en converteren naar films voor de beste DVD kwaliteit. Inclusief een optie om stijlvolle en aanpasbaar menu´s (standaard sjablonen) op de DVD te maken.
 
 

MUZIEK MAKEN

MAGIX

Nieuwe software van de marktleider

MAGIX VIDEO DELUXE 2015 - MAGIX MUSIC MAKER 2015 - MAGIX FOTOSTORY 2015 DELUXE - MAGIX WEB DESIGNER 10


INFO NOTEPAD
SCHRIJF JE EIGEN MUZIEK!!!
Finale NotePad is de ultieme kennismaking met de wereld die muzieknotatie heet. Ontdek hoe eenvoudig en hoe leuk het is om uw muzikale ideën om te zetten naar prachtige gedrukte bladmuziek!


LMMS
MAAK JE EIGEN MUZIEK!!!
LMMS is een vrije cross-platform alternatief voor de commerciële programma´s als FL Studio, waarmee u om muziek te produceren met uw computer. Dit omvat het creëren van melodieën en beats, de synthese en de vermenging van geluiden, en het regelen van de monsters. U kunt veel plezier met je MIDI-toetsenbord en nog veel meer, alles in een gebruiksvriendelijke en moderne interface.

KINDERSONGS
AAK KENNIS MET INSTRUMENTEN EN MAAK ONLINE JE EIGEN MUZIEK!!!
Leuke KINDER site, maar ook VOLWASSENEN mogen we best even rondstruinen!
 
 

WEBSITES MET AUDIO SOFTWARE

MP3DirectCut
ie website...


Rippers & Encoders
ie website...


AnalgX
ie website...


1By1 player
ie website...


AudioFreeware
Alles soorten Gratis programma´s om geluid mee te bewerken, te converteren en te beluisteren. Optie om een filter in te stellen waardoor u alleen de files te zien krijgt waar u naar op zoek bent!


Kent u een programma dat hier niet mag ontbreken?
Mail ons dan NU
de naam, wat het is en de website!En hier hebben we nog wat interessante en/of belangrijke links voor u.

Wees voorzichtig op internet! Zorg voor goede beveiliging en meld misbruik.

Andere Snelle Links