VERSLAG VAN DE DAG - DAG 6 - 22 MEI 2008
USA 2008 - ARIZONA - NEW MEXICO - COLORADO - UTAH

 
 
  ALBUQUERQUE EN OMGEVING

Verslag van de dag...

    Omdat we Bandelier al hebben gedaan gaan we vandaag naar het Indian Pueblo Cultural Center. Als we buiten komen blijkt het te hebben geregend en flink afgekoeld te zijn. 51 graden Farenheit…. Dat is 11 graden Celcius!!! Gisteren was het nog 85, dat is 29 graden! Gauw omkleden dus maar. Bij het museum aangekomen waren we mooi op tijd om daar te ontbijten. De aanbieding van de dag was ontbijt voor $. 2,99. Bestaande uit twee eieren bereid naar wens, bacon, en twee pancakes. Daar kan je de hele dat op leven!

    Jammer dat ze de koffie apart berekenden, maar dat zal wel weer Nederlands gezeur zijn. Die 2,99 moet toch ergens vandaan komen. Na een geweldig ontbijt het museum bezocht. Interessant en leerzaam. Daarna nog even een paar beelden gefotografeerd die Renée ergens in de stad had zien staan en toen op naar de Old Town. Daar verder de rest van de dag doorgebracht met bezoekjes aan galeries en winkels. Jammer genoeg bleef het weer onbestendig, maar voor zo'n dagje eigenlijk wel ok.

    Nog even een bezoekje aan de WallMart voor water en cadeautjes, en op naar het hotel om de dag van morgen voor te bereiden.

    Ook deze route hebben we aangepast omdat we Bandelier al hebben gedaan. Taos wordt de hoofdmoot en we rijden er naar verwachting in één ruk naar toe. Hebben we lekker veel tijd voor de Taos Pueblo.

    Foto's dag 6
 
 
 
VORIGE DAG TERUG VOLGENDE DAG