VERSLAG VAN DE DAG - DAG 4 - 20 MEI 2008
USA 2008 - ARIZONA - NEW MEXICO - COLORADO - UTAH

 
 
  HOLBROOK naar ALBUQUERQUE

Verslag van de dag...

  Vandaag van Holbrook naar Albuquerque. We hebben gepland om zoveel mogelijk de Route 66 te rijden die vlak langs de I 40 slingert.

  Na alle verhalen die we erover hebben gelezen waren onze verwachtingen hoog gespannen. Wat een tegenvaller. Vanaf Lupton hebben we de Route 66 genomen en, behalve het landschap, was er niet veel te beleven. Het landschap hadden we vanaf de I 40 ook kunnen bekijken, en dan hadden we ons minder geŽrgerd aan het verval en de troep langs de Route 66. We hebben hem tot Gallup gevolgd, zijn per ongeluk in Gallup in een mooie (dure) tradingpost terecht gekomen. Niets was geprijsd, en dat zegt vaak genoeg. Na wat rondgekeken te hebben zijn we maar weer verder gegaan.

  Bij Grands er nog even af om wat te eten en toen door over de snelweg naar ons hotel. Inmiddels was het alweer zo'n graad of 36, en we hadden behoefte aan een zwembad.

  Het hotel Days Inn bleek, zeker gezien de prijs van $ 59,64 (JAHHH DOLLARS!!) per nacht er keurig uit te zien. Lekker gezwommen en 's avonds de Old Town van Albuquerque bezocht. Te laat er heen gegaan omdat we toch vergeten waren de klok te verzetten.

  Let op, de winkeltjes sluiten bijna allemaal om ca. 8:00 uur. En weer zijn we er achter gekomen dat Mexicaans eten niets voor ons is.

  Klik voor kaart van gereden route.

  Foto's dag 4
 
 
 
VORIGE DAG TERUG VOLGENDE DAG