VERSLAG VAN DE DAG - DAG 3 - 19 MEI 2008
USA 2008 - ARIZONA - NEW MEXICO - COLORADO - UTAH

 
 
  PHOENIX/TEMPE naar HOLBROOK

Verslag van de dag...

  Vandaag naar Holbrook. Schitterende rit met waanzinnige landschappen met een ontelbaar aantal statige en vooral gigantische cactussen. We vielen van de ene in de andere oh en ah.
  Plotseling was het afgelopen en bevonden we ons in een heel ander landschap. Dat bleef zo tot Holbrook.
  Een prachtige reis inclusief bezoek aan een erg leuke antiekhandel.

  Bij aankomst viel het hotel (de entree) tegen en zijn we wat anders gaan zoeken. Het werd Best Western, veel duurder, maar vooral door de ontvangst van de enthousiaste jonge dame. Wat een verschil hoe je in het ene of andere hotel wordt ontvangen.
  Nadat we het andere hotel hadden geannuleerd op weg naar Petrified forest, maar niet voordat we nog even een echt Amerikaanse Hamburger bij een paar enthousiaste old ladies hadden gegeten.

  Petrified zou niet alleen om de bomen bekend moeten staan. De bomen zijn leuk, maar ik vind als je er een paar hebt gezien heb je ze allemaal gezien… Maar het landschap!!!! Schitterend! Leek wel een schilderij en het bleek nog niet eens Painted dessert te zijn. Die bekeken we aan het eind van de rit, en viel ons eigenlijk een beetje tegen. Misschien door de lichtval op dat moment, maar toch…
  Om ca. 17.00 uur waren we weer in het hotel. Eten en vroeg naar bed, morgen weer een drukke dag.

  Foto's dag 3
 
 
 
VORIGE DAG TERUG VOLGENDE DAG