VERSLAG VAN DE DAG - DAG 20 - 15 JUNI 2008
USA 2008 - ARIZONA - NEW MEXICO - COLORADO - UTAH

 
 
  LA naar Scottsdale

Vervolg verslag van de dag...

  Vandaag vroeg (7:15 uur) vertrokken richting Scottsdale (Phoenix). Een lange mooie rit over de I10. Verwachtte reistijd ca. 7 uur redden we net niet door de verschillende stops die we onderweg hebben gemaakt. In de geweldige Nissan Murano ben ik onvermoeibaar.

  Als we aankomen in het Courtyard Marriot in Scottsdale merken we dat alle ontberingen niet voor niets waren. Een schitterend hotel met ditto whirlpool en zwembad. Bij het zwembad liggen zelfs al opgevouwen handdoeken over de ligbedden.

  We komen even bij en gaan dan de oude stad (Old Town - Downtown) verkennen. Het ligt op ca. 7 minuten lopen van het hotel. Allemaal mooie galeries en . Souvernir/kado winkels. Het ziet er wel gezellig uit, maar het is heet en loopt al tegen zessen. Verschillende winkels sluiten al en wij zijn aan eten toe. Na een lekkere maaltijd is het nog licht genoeg om even de stad door te rijden. Wat een pracht! Wij hebben nog nooit (op The Villages in Florida na) zo'n mooie stad gezien in de USA. Zo te zien vrij jong, maar met alle voorzieningen en ruim van opzet. Veel groen, mooie winkelcentra en een uitstekend wegennet.
  Na een tijdje rondrijden is het tijd om terug naar het hotel te gaan. De website bij werken, de plannen voor morgen nog even op scherp te zetten en dan pitten.

  Morgen de Apachetrail.

  Foto's dag 20
 
 
 
VORIGE DAG TERUG VOLGENDE DAG