VERSLAG VAN DE DAG - DAG 18 - 3 JUNI
USA 2008 - ARIZONA - NEW MEXICO - COLORADO - UTAH

 
 

  Omgeving LA - Rodondo Beach

Verslag van de dag...

  Vandaag hebben we voor het eerst uitgeslapen tot halfacht. We willen een tocht langs de kust maken naar het noorden. We zoeken onderweg naar een tentje waar we kunnen ontbijten maar het duurt tot half elf voor we iets vinden dat naar onze zin is.
  We gaan eerst naar de Pier van Redondo Beach maar dat is vergane glorie. We zijn er zo weer weg. In Hermosa Beach vinden we een leuk restaurantje aan het strand. Het is een beetje een trendy gebeuren met veel jonge mensen die joggen en surfen maar wij mogen er ook gewoon wandelen.

  Na het ontbijt door naar Venice Beach. We zijn hier twaalf jaar geleden ook geweest maar er is niet veel van over. Ook hier lopen we een eindje en eten een lekker ijsje. Ook hier, misschien omdat het weer een beetje somber is, vinden we het 'vergane glorie'. We reizen weer verder naar Santa Barbara. En ja..., daar is het echt heel gezellig. Op de Pier is het een drukte van belang er is zelfs een echte kermis op de pier.

  Na een uurtje lopen we naar Third Street Promenade, allemaal winkels, restaurantjes en om de vijftig meter een muzikant. En de een speelde nog mooier dan de ander. Als we het hier gezien hebben en geen voeten meer over hebben, gaan we eind van de middag richting Los Angeles.
  We rijden door Beverly Hills, winkelen is hier vanwege de prijzen onmogelijk en dus gaan we door naar Hollywood Blv. naar de Walk of Fame.

  Heel wat beroemde namen liggen daar gewoon op straat. Er lopen ook allemaal verklede figuren zoals Spiderman, sneeuwwitje en nog een heleboel ongeregeld. Wel heel iets anders dan b.v. Canyonlands, Bandelier of een van de Pueblo's die we gezien hebben maar dit is ook Amerika.

  Onverwacht tussen de oude panden een schitterende echt Amerikaanse mall. Wel open lucht, maar GROOT..... Alles wordt voorbereid voor een gratis Jazz concert op de begane grond. Op de bovenste etage zitten verschillende restaurants. Bij een Italiaan nemen we een tafeltje aan de balustrade en kijken van boven af naar het concert. En verder eten we er ook nog erg lekker.

  Foto's dag 18
 
 
 
VORIGE DAG TERUG VOLGENDE DAG