VERSLAG VAN DE DAG - DAG 17 - 2 JUNI 2008
USA 2008 - ARIZONA - NEW MEXICO - COLORADO - UTAH

 
 
  Naar LA...

Verslag van de dag...

    Vanmorgen, na een ontbijtje bij een tent waar we gisteren avond ook lekker hadden gegeten, om 7:30 op weg. Volgens TomTom {Dankzij TomTom, nooit meer ruzie met je vrouw…;-))}, is het zo'n 7,40 uur rijden.
    Maar al gauw lopen we in. Als we Los Angeles naderen weten we niet wat we mee maken. Wat een zooitje op de weg. En wij maar rondbazuinen dat die Amerikanen zo netjes in hun baan blijven en zich aan de snelheid houden. Nou, hier dus niet meer. Het is een gekkenhuis, maar ondanks de drukte halen we zonder oponthoud het hotel. Even rijden we verkeerd, maar dan blijkt dat we zelf de straatnaam verkeerd ingetikt hadden. Na de correctie leidt TomTom ons tot voor de deur van het hotel.

    Het hotel, Best Western, is iets duurder dat we gebruikelijk doen, maar ligt dan wel op loopafstand van het strand, kun je fietsen lenen/huren, er zijn veel restaurants en winkels in de buurt, en de kamer is chique. Hier redden we het wel een paar dagen.
    's Avonds op zoek naar een betaalbaar restaurant, dat valt tegen. Uiteindelijk vinden we een geweldige Italiaan. Van buiten ziet het er niet uit, maar als je eenmaal binnen bent... Ook het eten is geweldig, de beste Lasagne ooit! Voor de liefhebbers, BUCA di BEPPO, 1670 South Pacific Coast Highway, Redondo Beach op internet te vinden op www.bucadipeppo.com Overigens… ze bezorgen ook op je kamer.

    Foto's dag 17
 
 
 
VORIGE DAG TERUG VOLGENDE DAG